top of page

SAMTALET SOM GRUND

Förändring börjar med medvetenhet

OM SPIRA

Jag heter Magdalena Dubiel och jag är diplomerad samtalsterapeut, par - och relationsterapeut och coach i psykosyntes med integrativ psykoterapi Steg 1. Jag driver SPIRA Samtal & Utveckling och har mångårig erfarenhet av att arbeta med kommunikation. Min drivkraft är att hjälpa människor att hitta sin potential, sina inre styrkor och ett mer meningsfullt liv. Vi lever i en värld som är både kravfylld och oerhört transparent på samma gång, vilket kan vara svårt att förhålla sig till. Det är lätt att börja fokusera mer på andra människor och yttre omständigheter. Om vi börjar söka inåt finns en hel värld att upptäcka som kan ge oss den stabilitet och trygghet vi söker.

Hos mig kan du få hjälp med:
  • Personlig utveckling

  • Oro och ångest 

  • Depression och sorg

  • Stress och stresshantering

  • Dåligt självförtroende och låg självkänsla

  • Problem i relationer

  • Livskriser

  • Utbrändhet och utmattningssyndrom

 Välkommen att boka in ett samtal om du har behov av att prata med någon. Hör gärna av dig om du är nyfiken, har frågor kring psykosyntes, hur jag arbetar eller något annat. Jag finns här för dig!

Om_spira_portratt_edited.jpg

SAMTALET SOM GRUND

Vi har alltid samtalet som en grund för att ta oss framåt i processen. Ibland behöver vi komma i kontakt med en djupare förståelse av oss själva och då kan vi få hjälp av en guidad meditation, målande, kort eller andra övningar som hjälper dig att lära känna din historia och ditt inre landskap. Psykosyntes är den grundläggande terapiformen, men kan ibland varvas med delar av ACT, KBT, Empatisk kommunikation och schematerapi, helt utifrån dig och dina behov

samtalet_som_grund_edited.jpg

SAMTALSTERAPI ONLINE

Spira Samtal & Utveckling erbjuder samtalsterapi online såväl som på plats i Uppsala och i Stockholm. Alla människor är unika och har olika slags behov när det kommer till terapi och coaching. Vissa önskar träffas personligen, medan andra känner sig tryggare med att få sin terapi online.

Meditation vid havet

I samarbete med

andraterapimetoder_edited.jpg
bottom of page